Loistokas liikuntapäivä

20.5.2024

Vas. oikealle Jorma Ritola, Maaret Arve, Unto Suomi ja Eijo Välimäki lähtöalueella

Kiitos jäsenten, liikuntakerhon viimeinen kokoontuminen 20.5.2024 Tervasmäessä veti suut messingille korvalehdestä korvalehteen. Tervasmäen laavulle kokoontui paljon eläkkeensaajia. 
Lyhyesti käytiin läpi keväisen Liikunnan haastekampanjan tuloksia oman yhdistyksen osalta. Vaikka lopullisia tuloksia ei vielä tiedetä, yhdistyksen paneutuminen liikuntaan nostatti mielialaa. Se herätti Hyvä me - Hyvä meidän yhdistys! rytmikkäitä tahtihuutoja ilmoille. Silloin tuntui mukavalta olla jäsenten keskellä ja tuta aito, yhtenäinen ja vilpitön yhdistyshenki!
Liikunta huippukuntoisella pururadalla oli nautittavaa ja iso ryhmä eläkkeensaajia lähti intoa puhkuen taipaleelle. Nakkilan kunta pitää hommat ruotelissa ja Tervasmäen pururadan kunto hipoi huippua.
Maasto oli rutikuivaa ja varotoimena tulta ei käsitelty lainkaan. Vastapainoksi liikuntavastaava Raija Koskinen tarjoili halukkaille mehua ja sitä nauttiessa juttu kumpuili vikkelään. Tarinan ohessa suunniteltiin jo syksyn liikuntakerhojen kokoontumisia.